4.ročník 

Nachádza sa tu 12 produktov.

Subkategórie

per page

Zadanie Koľkokrát je obvod oranžového štvorca väčší než strana zeleného štvorca? Dĺžky strán na obrázku zaokrúhlite na celé centimetre.

3,00 €
0 Recenzia(e)

Zadanie Na ihrisku stáli 3 rady po 8 žiakov. V telocvični bolo iba 6 žiakov. Koľkokrát viac žiakov stálo na ihrisku ako v telocvični? O koľko viac žiakov stálo na ihrisku?

3,00 €
0 Recenzia(e)

Zadanie Jožko si myslí číslo. Keď ho vynásobí 4, od výsledku odpočíta súčin čísiel 5 a 3, pripočíta 8 a následne vydelí tromi, dostane sedmičku. Aké číslo si myslí Jožko?

3,00 €
0 Recenzia(e)

Zadanie Jožko našetril 42€. Marienka šetrila kratšie a preto mala 6-krát menej ako Jožko. Koľko peňazí má Jožko a Marienka dokopy?

3,00 €
0 Recenzia(e)

Zadanie Vladko si uložil farbičky do štyroch radov po 7 farbičiek. Jeho sestrička do šiestich radov po 8 farbičiek. Koľko farbičiek mali spolu?

3,00 €
0 Recenzia(e)

Zadanie Jožko dostane každý deň na desiatu do školy cukríky. V pondelok jeden, v utorok dva, v stredu tri, vo štvrtok štyri a v piatok päť. Jožko sa rozhodol odkladať si cukríky na neskôr. Podarilo sa mu odložiť si všetky cukríky z daného dňa jedenkrát v pondelok, dvakrát v utorok, trikrát v stredu, štyrikrát vo štvrtok a päťkrát v piatok. Koľko cukríkov...

3,00 €
0 Recenzia(e)
Showing 7 - 12 of 12 items