Multiplication and division in the field of multiplication 

There are 12 products.

per page

Zadanie Koľkokrát je obvod oranžového štvorca väčší než strana zeleného štvorca? Dĺžky strán na obrázku zaokrúhlite na celé centimetre.

3,00 €
0 Review(s)

Zadanie Na ihrisku stáli 3 rady po 8 žiakov. V telocvični bolo iba 6 žiakov. Koľkokrát viac žiakov stálo na ihrisku ako v telocvični? O koľko viac žiakov stálo na ihrisku?

3,00 €
0 Review(s)

Zadanie Jožko si myslí číslo. Keď ho vynásobí 4, od výsledku odpočíta súčin čísiel 5 a 3, pripočíta 8 a následne vydelí tromi, dostane sedmičku. Aké číslo si myslí Jožko?

3,00 €
0 Review(s)

Zadanie Jožko našetril 42€. Marienka šetrila kratšie a preto mala 6-krát menej ako Jožko. Koľko peňazí má Jožko a Marienka dokopy?

3,00 €
0 Review(s)

Zadanie Vladko si uložil farbičky do štyroch radov po 7 farbičiek. Jeho sestrička do šiestich radov po 8 farbičiek. Koľko farbičiek mali spolu?

3,00 €
0 Review(s)

Zadanie Jožko dostane každý deň na desiatu do školy cukríky. V pondelok jeden, v utorok dva, v stredu tri, vo štvrtok štyri a v piatok päť. Jožko sa rozhodol odkladať si cukríky na neskôr. Podarilo sa mu odložiť si všetky cukríky z daného dňa jedenkrát v pondelok, dvakrát v utorok, trikrát v stredu, štyrikrát vo štvrtok a päťkrát v piatok. Koľko cukríkov...

3,00 €
0 Review(s)
Showing 7 - 12 of 12 items